Új és alternatív terápiás lehetőségek patikai hátterének biztosítása

 

Az emberek ma nagy érdeklődést mutatnak az alternatív gyógymódok iránt. Nálunk is egyre többen keresték a Homeopátiás szereket, ezért fiatal gyógyszerésznőnk elvégezte az alaptanfolyamot.

Most a speciális, egy-egy betegségcsoportot bemutató továbbképzésre jár. Két asszisztensnőnk a homeopátiás alapismereteket biztosító oktatáson vett részt. A BOIRON cég által kialakított feltétel rendszer szerint „A” kategóriás homeopátiás patika vagyunk, amit a betegeknek ajánlásként a honlapjukon is megjelölnek.

Ezeken túl, az ősz folyamán részt kívánunk venni a MOSZ kongresszusán az Obesitas, Metabolikus Szindróma továbbképzésen, valamint a Bach-terápia alapjait szeretnénk megismerni, hogy ezzel is még szélesebb palettával álljunk a lakosság rendelkezésére.

Bár a törvényi előírásnak megfelel a beteginformációs rendszerünk, de a kor igényének megfelelően készül a honlapunk, ahol szintén meg lehet majd nézni az árakat, a kínálatot és az akciókat. Továbbra is szívesen házhoz szállítjuk ingyen a rászorulóknak a szükséges gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket.

 

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 2 vendég böngészi